Checka in


SAS
När du flyger med SAS kan du välja mellan en rad smidiga sätt att checka in på egen hand och på så vis slippa stå i långa köer. Välj att checka via Internet, SMS eller någon av våra Self Service- automater om du föredrar att checka in på flygplatsen.

Checka in via Internet

Du kan välja att checka in via Internet från 22 timmar fram till en timme före planets avgång. Där väljer du även sittplats och skriver ut ditt boardingkort själv. Att checka in via Internet innebär för dig som resenär att du sparar massor av tid, speciellt för dig som endast reser med handbagage.
Checka in via SMS

Är du EuroBonus-medlem, har Travel Pass eller Travel Pass Corporate kan du även välja att att checka in via sms från 22 timmar före avgång.

Checka in via Self Service-automat

Om du inte redan checkat in när du kommer till flygplatsen, kan du välja att göra det i SAS Self Service-automater. Här skriver du ut ditt boardingkort och hämtar bagagetaggar. Lämna sedan ditt bagage i "Bagege Drop". Reser du med endast handbagage är det bara att gå direkt till gaten.

För att inte riskera att förlora din plats ombord måste du vara incheckad och vid gaten senast 25 min före avresa.  Om du reser vid en storhelg, tänk då på att du kan behöva mer tid för incheckning. Räkna med en extra timme.

Header
Subject
Body
Footer