Nyhetsbrev

Billiga flyg till Luxemburg

Luxemburg

Flyg billigt till Luxemburg med hjälp av Supersavertravel- här hittar du alltid galet billiga flygresor! När du ska ut och resa är Supersavertravel det enklaste sättet att hålla nere kostnaderna på. Vårt samarbete med över 650 olika flygbolag världen över garanterar dig att du kan söka efter flygbiljetter till marknadens lägsta priser! Vill du spara ännu mer kan du passa på att boka ditt hotell tillsammans med flyget så får du en fin rabatt och slipper dessutom slösa tid på att leta runt efter boende.

Luxembourg är det lilla landet, med eget kungahus som ligger inklämt mellan Frankrike, Tyskland och Belgien. På en yta lika stor som Gotland bor och lever nära 500 000 invånare som talar franska, Tyska och Luxemburgiska, ett språkligt folk med hjärtat på rätt plats. Själva staden Luxembourg är uppdelad i två zoner, den övre delen och den nedre delen där den sistnämnda är känd för sitt uteliv på natten. Att bara vandra omkring i staden och beundra de vackra gamla husen, fika på något café eller shoppa i de små butikerna är trevligt nog i denna charmiga stad!

1. Vill du resa bort över helgen? Testa vårt Weekendsök och få prisvärda förslag på resmål bara genom att ange period och maxpris!

2. Vill du veta mer om de flygbolag som trafikerar din rutt? Till Luxembourg flyger bland annat Lufthansa och Swiss Air från Stockholm.

3. Gilla oss på facebook - sidan där alla som älskar att resa träffas!

Luxemburg

Städer i Luxemburg

  1. Luxembourg
Header
Subject
Body
Footer