Billiga flyg till Mauritius

Mauritius

Om du vill hitta rysligt billiga flygresor gör du det klokt i att söka via Supersavertravel. Vårt samarbete med över 650 olika flygbolag runt i världen gör det möjligt för dig att leta bland marknadens bästa och lägsta priser på flygbiljetter. Med fler än 300 000 hotell kan vi också garantera att du kommer hitta det bästa och billigaste för just dig. Ett tips för att spara ännu mer pengar är att boka hotell och flyg tillsammans, då blir resan billigare och du kan kosta på dig något extra.

Mauritius är en ögrupp i Indiska Oceanen som består av 6 öar belägna strax öster om Madagaskar. Här kan du uppleva en lyxig strandsemester med sol och bad i klarblått vatten och korallrev som omsluter stränderna vilket gör det idealiskt för snorklare på upptäcktsfärd! För dig som vill avnjuta lyx i överflöd finns här många hotell att välja mellan, men det finns också alternativ för den tunnare plånboken. Utforska de botaniska trädgårdarna strax utanför huvudstaden Port Louis, eller var lite äventyrligare och hyr en kajak och bege dig ut i vattnen som kantas av mangroveträd. Det finns något för alla att upptäcka på Mauritius!

1. Är du sugen på en weekendresa men kan inte bestämma dig för vart? Prova vårt weekendsök där du enkelt genom att ange maxpris och period får upp prisvärda förslag på resmål!

2. Boka din hyrbil här via oss på Supersavertravel!

3. På facebook kan du rådfråga vår kundtjänst som finns på plats varje vardag mellan 9-12!

Mauritius

Städer i Mauritius

  1. Mauritius
  2. Rodrigues Island
Header
Subject
Body
Footer