Fina erbjudanden på e-post
Anmäl dig här!

Billiga weekendresor


Sök och boka din weekendresa på Travelstart!

Unna dig själv en helg där du bara tar hand dig själv och din kära. En weekendresa behöver inte ens kosta så mycket! Varför inte ta en weekend i Sverige? Till exempel en resa till Stockholm eller Göteborg där du bara kan komma hemifrån och inte behöva tänka på vardagens stress. Danmark är ett annat bra tips – Köpenhamn erbjuder storstadspuls och en internationell stämning till en billig kostnad. Gå på tivoli eller shoppa på Ströget! Om du vill ha en riktigt billig weekend så bör du överväga städer i Östeuropa; här är prisnivån fortfarande låg och man får således mycket för pengarna.

Du kan själv sätta ihop ditt weekendpaket och därmed får du själv bestämma vilket hotell och flyg du vill ha under din weekend. Vår smarta sökmotor gör det enklare för dig att jämföra olika weekendförslag. Genom att själv sätta ihop din weekend får du större urval, billigare resor och en bättre upplevelse.

Det finns inget mer lugnande för kropp och själv än en avslappnande weekendresa. Vi europeer glömmer vilka fantastiska städer vi har omkring oss. Passa på att ta en weekendresa till någon av våra fantastiska europeiska huvudstäder.

Header
Subject
Body
Footer