Nyhetsbrev

Hotell


Sök och boka hotell här

Travelstart kan erbjuda dig som vill boka hotell ett stort antal olika hotellrum över hela världen till låga priser. Vi har allt från enkla budgethotell till flådiga femstjärniga varianter. Vi har alltid hotell som passar din plånbok.

Vi har i dagsläget ett stort antal hotellkedjor anslutna till bokningssystemet, allt för att ge våra kunder bästa möjliga urval av hotell till låga priser. Till exempel kan du finna Hilton, Sawasdee, First, Novotel, Accor, Best Western, Elite, Choice, Golden Tulip, Holiday Inn, Hyatt, Ibis, Marriott, Radisson, Scandic och Sheraton..

Det finns en stor mängd hotellrum att välja på när du vill boka ditt boende och det är inte alltid så lätt att hittas det bästa alternativet. Men oroa dig inte, vi hjälper dig. Med vår smarta hotellösning kan du se bilder, kartor, se fasciliteter och läsa om hotellet. Vi ger dig dessutom ett värdefullt sökfilter som gör det enklare för dig att hitta det hotell du vill ha, Bland annat kan du söka på budget, antal stjärnor m.m.

Vi på Travelstart kan erbjuda en lång erfarenhet av hotellbranschen och vår databas uppdateras dygnet runt och innehåller priser från ett många hotellkedjor. Tack vare att vår databas uppdateras frekvent hittar du alltid de bästa priserna och kampanjerna på hotell.

Travelstart är ett oberoende Internetreseföretag. Bolaget grundades 1998, har sitt säte i Malmö och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, USA och Sydafrika.

Vi erbjuder hotell i följande städer:
Stockholm
Göteborg
London
Rom
Berlin
Oslo
Köpenhamn
Malaga
Bangkok
Phuket
Istanbul
Med flera..
Sök hotell här!


Header
Subject
Body
Footer