Nyhetsbrev

Hotellrum


Sök hotell världen över

På Travelstart hittar du tusentals hotellrum över hela världen till lägsta Internetpris. Travelstart har ett större antal hotellkedjor uppknytna till vårt hotellbokningssystem, för att kunna erbjuda våra kunder ett stort urval av hotellrum.

När man ska boka hotell och rum så finns det allt från lågprishotell till femstjärniga lyxhotell att välja på hos oss. Vi har lång erfarenhet av hotellbranschen och genom vår databas uppdaterar vi dygnet runt priser och rumsinformation från hotell världen över.

Travelstart är ett oberoende Internetreseföretag. Bolaget grundades 1998, har sitt säte i Uppsala och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland.

Genom Travelstart kan du boka rum på följande hotell i Göteborg:

Elite Plaza Hotel
Den 3 januari 2000 fick Göteborg ett nytt hotell av hög internationell klass och kvalitet - Elite Plaza. Dom 139 hotellrummen och 5 sviterna är mycket smakfullt inredda i klassisk stil.

Spar hotel Garda
170 helt nyrenoverade hotellrum. Rummen går i skandinavisk design med ljusa träslag och fräscha parkettgolv. Varma färger på textilierna bryter av och gör rummen trivsamma och ombonade.

Hotel Gothia Towers
Har 704 hotellrum, varav 410 rum i Gothia West Tower (invigning mars 2001) och 294 rum i Gothia East Tower (omfattande renovering 1997-2003). Samtliga rum är dubbelrum eller större.

Header
Subject
Body
Footer