Lågprisflyg till Washington

Washington D.C.

Flyg till Washington

Staden där du hittar Vita huset, en av världens mest kända byggnader. Hit flyger man billigast med något av våra lågprisflyg till Washingtons flygplats.

Washington har varit USA:s huvudstad sedan 1800-talet men då var det enbart sumpmark som fanns här. Idag ser vi en stad som är inte lik någon annan amerikansk stad, med breda boulevarder, höga skyskrapor och grönområden.

För den med sparsam reskassa eller bara söker prisvärda sevärdheter är ett besök till Jefferson Memorial, Lincoln Memorial eller Washington Monument perfekt när solen gått ner. De är vackert upplysta på kvällen. Från april till september så är hissen upp till toppen öppen till midnatt!

För att hänga med vad som händer i Washington om veckorna är gratistidningen Washington City Paper ett klart val, tidningen listar allt vad som händer och vad som kommer att hända. Den finns i tidningsboxar på gatorna i citykärnan.

Res med något av våra lågprisflyg till Washington. På Travelstart kan du enkelt söka bland lågprisflygbolag som Transavia och Sterling.

Header
Subject
Body
Footer