Travelstart expanderar

Malmö 2006-12-18

Pressmeddelande från Travelstart:
Travelstart expanderar till Storbritannien, Finland och Nederländerna

Travelstart, pionjärer och en av Skandinaviens ledande Internetresesäljare, lanseras i dag i tre nya länder samtidigt: Finland, Storbritannien och Nederländerna. I de två senare kommer verksamheten gå under namnet Openjet.com, medan den finska motsvarigheten kommer att ha namnet Travelstart.

Irländska Openjet har fått en ny, bättre design som även återfinns på de två andra sidorna. Den nya designen har gjorts av Irrational Studios i Sydafrika, medan kodningen gjorts på Travelstarts kontor i Sverige.

I samband med lanseringen finns nu Travelstart i åtta länder.

Anledningen till den snabba lanseringen är att det i dag finns infrastruktur som gör att du snabbt och enkelt kan komma igång i nya länder.

Travelstart är unika i det att vi äger vår design, teknik och att vi är kostnadsledare genom att vi sköter all utländsk kundtjänst från Kapstaden, Sydafrika.

Lanseringen sker i dag, 2006-12-18.

---

För mer information, Kontakta
Travelstart
Stephan Ekbergh
0739 - 42 64 18
stephan@travelstart.se

Om Travelstart
Travelstart är pionjärer i Internetresebranschen och det bolag som startade revolutionen av e-handel inom resor i Skandinavien. Bolaget är ett av de större inom branschen och hade under 2005 mer än 130.000 resenärer samt dryga 600.000 unika besökare på sina hemsidor per månad. Bolaget grundades 1998, har sitt säte i Malmö och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Irland och Sydafrika. Bolaget fortsätter leda industrin genom innovation av teknik och distribution genom dotterbolaget Luftgrop.com.

Header
Subject
Body
Footer