Carolina Palmqvist ny VD på Travelstart

Malmö 2007-02-07

Pressmeddelande från Travelstart:
Kvinnligt på toppen på Travelstart

Carolina Palmqvist tillträder som ny VD på Travelstart. Hon har tidigare arbetat på Skandia med ansvar för Key Account Sales och telemarketing. Under det senaste året har Carolina Palmqvist fungerat som rådgivare åt Travelstarts styrelse och VD. "Att leda Travelstart ser jag som oerhört inspirerande och spännande. Travelstart är ett företag som genomsyras av en entreprenörsanda där allt är möjligt", säger Carolina Palmqvist.

Travelstarts grundare och ägare Stephan Ekbergh blir koncernchef och fortsätter sitt arbete med att lansera Travelstart på nya marknader. Koncernen skall fortsätta att utvecklas som en global aktör och vi skall med egna pengar göra ett fotavtryck på alla kontinenter före 2010.?

För att säkerställa en fortsatt organisk tillväxt kommer Carolina Palmqvist att ha ett starkt fokus på lönsamhet och kundnöjdhet. "Att ha dedikerade medarbetare som vill göra en skillnad är en stark konkurrensfördel. Att vi dessutom driver vår egen teknikutveckling skapar en handlingsfrihet som få konkurrenter kan efterlikna", avslutar hon.

Carolina Palmqvist tillträdde som VD 2007-02-01.

---

För mer information,
Kontakta
Travelstart
Stephan Ekbergh
0739 - 42 64 18
stephan@travelstart.se
eller
Carolina Palmqvist
0709 ? 90 66 85
carolina@travelstart.se

Om Travelstart
Travelstart är pionjärer i Internetresebranschen och det bolag som startade revolutionen av e-handel inom resor i Skandinavien. Bolaget är ett av de större inom branschen och hade under 2006 mer än 150.000 resenärer samt dryga 850.000 unika besökare på sina hemsidor per månad. Bolaget grundades 1998, har sitt säte i Malmö och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Nederländerna och Sydafrika. Bolaget fortsätter leda industrin genom innovation av teknik och distribution genom dotterbolaget Luftgrop.com.

Header
Subject
Body
Footer