Travelstart lämnar TNN

Malmö 2007-06-25

Pressmeddelande från Travelstart:
Travelstart lämnar TNN

Det senaste året har Travelstart haft en stark expansionsfas. Travelstart har lanserats i Storbritannien, Irland, Finland, Nederländerna, Litauen och Sydafrika och har blivit en global aktör. Nu lämnar Travelstart TNN som de varit medlemmar i sedan 2002.

”Vi är nöjda med den tid som varit, men nu vill vi stå på egna ben” säger Travelstarts VD Carolina Palmqvist. ”TNN:s verksamhet är otroligt givande om man arbetar med den svenska marknaden. Men med den internationalisering vi just nu genomför ser vi det som ett naturligt steg att vi själva förhandlar våra avtal globalt. Vår expansion har gått över förväntan, framför allt i Sydafrika där vi lyckats bli en av de största aktörerna på mindre än ett år. I och med att vi växer i så snabb takt blir den svenska marknaden en mindre procentandel av vår totala internationella marknad”.

Travelstart kommer att fortsätta sin expansion under 2007. ”Målet är att Travelstart ska finnas på alla kontinenter 2010” avslutar Carolina Palmqvist. Travelstart lämnat TNN vid årsskiftet 2007/2008.

---

För mer information,
Kontakta
Carolina Palmqvist
0709 – 90 66 85
carolina@travelstart.se

Om Travelstart
Travelstart är pionjärer i Internetresebranschen och det bolag som startade revolutionen av e-handel inom resor i Skandinavien. Bolaget är ett av de större inom branschen och hade under 2006 mer än 150.000 resenärer samt dryga 850.000 unika besökare på sina hemsidor per månad. Bolaget grundades 1998, har sitt säte i Malmö och bedriver verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Nederländerna,Litauen och Sydafrika. Bolaget fortsätter leda industrin genom innovation av teknik och distribution genom dotterbolaget Luftgrop.com.
Header
Subject
Body
Footer