Travelstart öppnar i Brasilien

Malmö 2008-05-27

Pressmeddelande från Travelstart:
Travelstart lanserar i Brasilien

Svenskt e-handelsföretag pionjärer nu även i Brasilien Lokal anpassning absolut nödvändigt för att lyckas internationellt Travelstart, e-handelspionjärer och en av Skandinaviens ledande Internetresesäljare, öppnar i dag för affärer i Brasilien.

Brasilien blir Travelstarts 13:e marknad och i Sao Paulo öppnar koncernens tredje kontor. Kontoret sköts av ett lokalt managementteam med reseagenter som servar kunder och ställer ut biljetter.

”Vi har som målsättning att finnas på alla kontinenter innan 2010 är slut.
Brasilien har potential att bli större än alla våra andra marknader tillsammans. Vi har ett bra tillfälle i Brasilien med ett riktigt bra mangementteam. I Brasilien är det mindre konkurrens och högre marginaler än vad vi är vana vid” säger Stephan Ekbergh Travelstarts grundare som fortsätter ”Brasilien genomgår liksom de flesta andra växande marknaderna en fas nu där avregleringen plöjer upp nya spår, vilket innebär fler etableringar av lågprisflygbolag och lägre kostnader att flyga. Där finns en avgörande roll vi kan spela”.

Tjänsten, som finns på travelstart.com.br, hanterar i dagsläget flyg från Amadeus, hotell och hyrbil. I juni kommer även samtliga brasilianska lågprisflygbolag att finnas för bokning.

Om Travelstart
Travelstart är pionjärer i Internetresebranschen och det bolag som startade revolutionen av e-handel inom resor i Skandinavien. Bolaget är ett av de större inom branschen och hade under 2007 mer än 260.000 resenärer samt dryga 900.000 unika besökare på sina hemsidor per månad. Bolaget grundades 1998, har sitt säte i Malmö och bedriver verksamhet på 13 marknader. Bolaget fortsätter leda industrin genom innovation av teknik och distribution genom dotterbolaget TravelLab.com.

För mer information
Kontakta

Travelstart
Stephan Ekbergh
+27-826107431
stephan@travelstart.se
www.travelstart.se

Header
Subject
Body
Footer