Resor till Elfenbenskusten

Elfenbenskusten

Billiga resor till Elfenbenskusten - Boka med Travelstart

Det västafrikanska landet Elfenbenskusten har världens största produktion av kakao. Lägger man till det kaffe som exporteras, står de tillsammans för mer än hälften av landets export. Trots att Yamoussoukro är en relativt liten stad, så är den huvudstad i det ståtliga landet. På grund av att Elfenbenskusten varit en fransk koloni ända fram till 1960 är det officiella språket franska, men det talas en del inhemska språk.
Utrikesdepartementet avråder alla icke nödvändiga resor till Elfenbenskusten. Anledningen är att det finns konflikt och en politisk turbulens som präglat landet sedan 2002. Den överenskommelse om fred och återförening som ingicks i mars 2007 har dock lett till att den politiska spänningen lättat och säkerhetsläget successivt förbättrats.

Vill du resa till Elfenbenskusten i Västafrika? Vi har billiga resor till hela världen. Vill du spara dina pengar eller resa oftare kan du passa på att boka hotell och hyrbil när du bokar din resa. På Travelstart kan vi erbjuda dig över 80 000 hotell.

Header
Subject
Body
Footer