Nyhetsbrev

Resor till Toulouse

Toulouse

Boka billiga resor till Toulouse

Ta alla de goda bitarna från Paris - det sofistikerade kafé samhälle, kultur, shopping och lägga en levande arty elev befolkning - placera staden i södra Frankrike, nära precis nog till Spanien för att absorbera delar av den vänliga och avslappnad atmosfär, då - om du lägger en tvätt av rosa över denna bild - har du Toulouse!  

Toulouse, eller ofta kallas Ville Rose - "Pink City" - på grund av dess röda tegel byggnader som verkar subtilt ändra färg hela dagen, är en av Frankrikes mest pulserande provinsiella städer. När en stad som inspirerade den medeltida poeter av höviska kärleken, har Toulouse blivit en banbrytande centrum för teknik och flygindustrin utveckling.  

Genom alla sina många ansikten, hänger Toulouse på en resolut gammaldags fransk själ, med sina marknader, regionala rätter och caféer varvat mellan secondhand bookstalls och antikaffärer. Denna 2000-åriga stadens historiska visar upp dess tegel och kakel arkitektur, typisk för städer, byar och gårdar i Midi- Pyrénées. Frankrikes fjärde största Staden har mycket att erbjuda och en promenad längs Garonne och Canal du Midi är en perfekt sätt att tillbringa dagen.

Är du ute efter ett billigt flyg till Toulouse? Sluta leta, på Travelstart finner du alltid ditt billiga flyg snabbt, enkelt och billigt. Travelstart är en av Skandinaviens största resebyråer och kan erbjuda dig billigt flyg till hela världen. På Travelstart hittar du billiga flyg, 80 000 hotell, hyrbil och Sveriges bästa resblogg.

Billiga flyg till Toulouse

Header
Subject
Body
Footer