Bästa Flygpriser

Nyhetsbrev

Resor till New York

New York

Sök efter dina resor till New York på Travelstart

New York är en stad utan gränser och här existerar inte ordet lagom. Enorma skyskrapor möter vatten, rikt möter fattigt. Neon och blinkande ljus lyser upp gator som aldrig sover. Sök vad som helst, och du finner det här. Musik, museer och shopping. Börsmäklare och jet-set. Parkernas inbjudande gräsmattor, hästdroskor och dundrande storstadstrafik.

New York City består av de fem delarna Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Queens och Bronx. Tillsammans befolkas dessa om råden av över åtta miljoner människor. De flesta av sevärdheterna koncentreras till ön Manhattan, över två mil lång, och nästan fyra kilometer på det bredaste stället. Det är hit de flesta turister söker sig som kommer till New York. Bästa sättet att lära känna Manhattan är till fots. Stadsdel för stadsdel. Besök Greenwich Village med låga, charmiga hus, galleritäta Chelsea, trendiga SoHo eller Upper East Side med lyxiga bostäder och trendiga affärer.

Vid inloppet av Hudson River vakar Frihetsgudinnan lugnt över staden som ett slags välkomstgest för den som anländer till New York. Detta är världens stad, en pulserande metropol som du aldrig glömmer och som du gärna besöker igen och igen.

Billiga flyg till New York

Header
Subject
Body
Footer