Tobago

Välkommen till Tobago

Kristallklart vatten, frodig regnskog, ändlösa sandstränder - allt är inom räckhåll, och väntar på dig. Ta en titt på våra #101ReasonsTobago, med så många underbara saker du kan göra och se över hela ön – gläd dig åt att uppleva det opåverkade, orörda och oupptäckta.

Gå tillbaka till naturen

Tobagos regnskog är den äldsta skyddade i sitt slag på västra halvklotet. Under trädkronorna hittar du avskilda bassänger, majestätiska vattenfall och ett helt rike av färgglatt djur- och växtliv. Vandra, cykla eller gå runt – och se till att stanna och försök upptäcka några av de 230 fågelarterna.

Njut av stränder i världsklass

Tobagos spektakulära kustlinje vänder sig till alla typer av strandälskare. Lev ut din avskilda öde-ö-fantasi vid Englishman's Bay, få en känsla för det lokala livet på Pigeon Point Heritage Park eller gläds dig åt otroliga möjligheter för dykning och snorkling precis utanför strandlinjen. Valet är ditt.

Få en smak av Tobago

Tobagos unika kulturhistoria ger en härlig blandning av smaker med bland annat afrikanska, asiatiska, kreolska och europeiska delikatesser - en världen-runt-resa för ditt smaksinne. Få dina smaklökar att spraka av currykrabba och dumplings eller varför inte prova dagens färskaste fångst. Följ med oss på en av öns många livliga, musikaliska gatufester. I Tobago delar vi gärna med oss av vårt stolta arv!

Vandra genom det extraordinära

Med böljande kullar, frodig regnskog och en fantastisk kustlinje, är många av Tobagos naturligt hisnande vackra platser tillgängliga till fots. Från lugna kustvägar till utmanande vulkanbestigningar är Tobagos stigar perfekta för alla typer av vandringar.

Upptäck äventyr under trädkronorna

Tobagos frodiga, smaragdgröna regnskogstäcke vimlar av möjligheter till äventyr. Oavsett om det handlar om en välbehövlig paus i västra halvklotens äldsta skyddade regnskog eller om att njuta av ett uppfriskande dopp i en avskild regnskogsbassäng, erbjuder detta uråldriga naturparadis det oförglömliga runt varje hörn.

10 äventyr du inte får missa

1. Vandra genom Main Ridge Forest Reserve
2. Ta ett dopp i de tre poolerna vid Argyle Falls
3. Se vattnet lysa från tusentals självlysande microorganismer vid Bon Accord Lagoon
4. Ta en promenad i det vilda i Corbin Local Wildlife Park
5. Fågelskåda på platser som Adventure Farm & Nature Reserve, Miss Mills Trail, Bon Accord Lagoon.
6. Rid till häst längs Buccoo-kusten och in i bränningen med "Att vara med hästar"
7. Se den praktfulla naturen på Scarborough Botanical Gardens
8. Ta en tur genom plantagernas promenadstråk och våtmarker
9. Se gigantiska havslädersköldpaddor som bygger bo och kläcks på stranden (mars-september)
10. Ta en rafflande cykeltur genom de böljande kullarna i Arnos Vale och Golden Lane

En idyllisk strand – för bara dig

Vårt opåverkade, orörda och oupptäckta rykte är kanske mest uppenbart när du tillbringar en dag på en av våra många idylliska och avskilda stränder. Från den orörda vita kusten i engelska bukten till den rosafärgade sandstranden i Lover's Bay, Tobagos sandstränder och turkosa vatten erbjuder en chans att leva ut din öde-ö-fantasi.

Gå under ytan

Omgivet av havet levererar Tobago några av de bästa dykningsmöjligheterna i hela Karibien. Från avkopplande men ändå ögonöppnande snorkling runt öns korallrev, till utmanande driftdyk för erfarna dykare, erbjuder Tobagos atlantiska och karibiska vatten ett undervattensäventyr för alla.

10 upplevelser som skapar fantastiska minnen

1. Snorkla i det klara vattnet i Nylonpoolen
2. Utmana dig i vattensporter i Pigeon Point Heritage Park
3. Koppla av på den idylliska stranden i Englishman's Bay
4. Upplev några av Karibiens bästa dykningar på Mt. Irvine Bay eller Speyside
5. Se Sisters Rocks från den avskilda Bloody Bay Beach
6. Ta en äventyrlig vandring till Pirate's Bay
7. Simma i det varma vattnet i Store Bay
8. Hala in dagens fångst med fiskare på Black Rock
9. Fånga din egen middag på Lambeau Fishing Depot
10. Berätta historier runt lägerelden i Castara

Ta en resa till det förflutna

Tobagos koloniala förflutna och unika position i Karibien betyder att ön har en rik historia. Bli bländad vid den imponerande, spretiga och vackert bevarade 1700-talets Fort King George, komplett med ursprungliga kanoner, eller tillbringa en smakrik dag på Tobagos kakaoplantage - kanske till och med provsmaka chokladen!
Header
Subject
Body
Footer