Bästa Flygpriser

Nyhetsbrev

Billiga flyg till Asmara

Asmara

Flyg billigt till Asmara Boka snabbt och enkelt din billiga flygresa till Asmara. Supersavertravel erbjuder marknadens billigaste flygresor genom sitt samarbete med över 650 flygbolag. I listan nedanför hittar du de billigaste resorna just nu. Vill du åka ett annat datum kan du använda sökrutan till vänster för att hitta ett datum som passar dig bättre.
Asmara ligger i Östra Afrika och är Eritreas huvudstad. Känd för sin fina arkitektur i italiensk stil erbjuder staden en mängd kaféer, barer, affärer och gamla biografer. Passa på att drick "Asmara Beer" en prisbelönt öl, på ett kafé som ligger på toppen av Nyala Hotel. Besök gärna Biet Ghiorghis djurpark som är känt för sin vackra natur. Har du sett staden kan du ta dig till utkanterna för att se den minst sagt bildsköna naturen.

Om du gillar bergsklättring, vandring och mountainbikeåkning så finns det väldigt goda möjligheter till dessa. Det finns dock ingen uthyrning så egen utrustning medtages.

1. Om du älskar resor kan du följa oss på Facebook! Där delar vi med oss av tips och erbjudanden.

2. Visste du att du även kan boka hotell via Supersavertravel? Då blir din resa dessutom ännu billigare! Här finns 80,000 hotell att välja mellan.

3. Här på Supersavertravel finns över 650 flygbolag, läs mer om respektive på vår sida om flygbolag.

Asmara

Billiga flyg till Asmara

Header
Subject
Body
Footer