Bästa Flygpriser

Nyhetsbrev

Billiga flyg till Addis Ababa

Addis Ababa

Billiga flyg till Addis Abbeba Flyg billigt till det exotiska Addis Abbeba med Supersavertravel. Här bokar du billigt och enkelt din resa till värmen. Vårt samarbete med 650 flygbolag gör att vi kan erbjuda marknadens billigaste flygresor. Nedan visas de billigaste flygresorna just nu. Passar inte datumet kan du söka efter ett datum som passar dig bättre, i rutan till vänster.

Addis Abeba som är Etiopiens huvudstad har 5 miljoner invånare och ligger 2200 meter över havet. I staden återfinns Merkato, Etiopiens största marknadsplats som ligger mitt i centrala staden. Staden är framstående när det gäller bistånd och koordinerandet av detta och anses vara en av Afrikas säkraste städer. Passa även på att se det Etiopiska nationalmuséet där urmänniskan Lucy finns bevarad. Att resa till Addis Abeba görs bäst under vintermånaderna då det är ungefär 20-22 grader varmt.

1. Behöver du en hyrbil vid ankomst till din destination? Inga problem, det fixar du enkelt genom oss om du kikar under fliken Hyrbil.

2. Oavsett om du reser på budgetsemester eller är ute efter en lyxupplevelse är Supersavertravel rätta plattformen att utgå från. Vi erbjuder dig att välja bland 240 000 hotell världen över, från billigast till dyrast!

3. Följ oss på Facebook, sidan för dig som älskar att resa!

Addis Ababa

Billiga flyg till Addis Ababa

Header
Subject
Body
Footer