Nyhetsbrev

Billiga flyg till Kalibo

Kalibo

När det är dags för en resa till det soliga Filippinerna bokar du enkelt dina billiga flygbiljetter via Supersavertravel! Vårt samarbete med över 650 olika flygbolag gör att du kan söka efter marknadens billigaste flygbiljetter, en bra start för resekassan! Om du är ute i god tid och lite flexibel med vilka datum du ska åka ökar dessutom dina chanser att hitta de riktigt bra priserna. Registrera dig på Mina sidor så får du även tillgång till exklusiva specialerbjudanden från oss och lättare håller koll på dina bokningar.

Kalibo, som ligger mitt i den Filippinska övärlden, har en internationell flygplats och är staden man flyger till för att ta sig vidare mot de exotiska strandstränderna som det finns gott av i landet. Ön Boracay med sin långa sandstrand White Beach, Bohol med Dumaluan Beach och Alona Beach som anses vara två av de finaste. Åk ut och titta på delfiner, snorkla omkring i det klara vattnet eller ta en dykarkurs och gå ner på djupet- det finns mycket att uppleva på Filippinerna.

1. Om du vill spara pengar kan du boka hotell tillsammans med flyg, det blir oftast billigare att slå ihop kostnaderna. På Supersavertravel samarbetar vi med 240 000 hotell världen över, hitta ett billigt hotell på just din destination!

2. Med en bil får du större frihet under semestern. Här hos oss kan du enkelt boka en hyrbil samtidigt som flygbiljetten!

3. Kika in på facebook och gilla vår sida, här träffar du många som älskar att resa!

Billiga flyg till Kalibo

Header
Subject
Body
Footer