Billiga flyg till Baghdad

Baghdad

Billiga flyg till Baghdad Lockar dig mellanösterns mystik kanske det är dags för en resa till den över 1200 år gamla staden Baghdad. Med Supersavertravel hittar du enkelt billiga flygresor till Irak och resten av världen, då vårt samarbete sträcker sig till över 650 olika flygbolag. Visste du att det även går att boka hotell via Supersavertravel? Kolla gärna på vår flik för hotell för en kombination som passar just dig!

Vid den vackra floden Tigris ligger den stora mellanösternmetropolen Baghdad och bara väntar på ett besök. Som huvudstad i Irak, med över 6 miljoner invånare är Baghdad en storstad som kan bjuda på precis det en storstad ska kunna göra. Med den allt större inflyttningen har både shopping, restauranger och nattliv fått ett stort uppsving och kan nu konkurrera med vilken annan huvudstad som helst i världen. Tycker du att den nordiska kylan börjar krypa in under skinnet är Baghdad rätta stället för dig då staden räknas till en av de varmaste i världen. Under juni, juli och augusti ligger medeltemperaturen på ca 44⁰C.

1. Behöver du en hyrbil vid ankomst till din destination? Inga problem, det fixar du enkelt genom oss om du kikar under fliken Hyrbil.

2. Oavsett om du reser på budgetsemester eller är ute efter en lyxupplevelse är Supersavertravel rätta plattformen att utgå från. Vi erbjuder dig att välja bland 240 000 hotell världen över, från billigast till dyrast!

3. Följ oss på Facebook, sidan för dig som älskar att resa!

Baghdad

Billiga flyg till Baghdad

Header
Subject
Body
Footer