Billiga flyg till Bishkek

Bishkek

Söker du efter billiga flygbiljetter har du kommit alldeles rätt! Här på Supersavertravel samarbetar vi med mer än 650 olika flygbolag världen över så möjligheterna att hitta den billigaste resan är god! Passa på att även boka din hotellvistelse via Supersavertravel, spara både tid och pengar genom att välja bland alla våra över 240 000 hotell världen över, samlade på ett ställe!

Bishkek, som är huvudstad i Kirgiztan ligger vackert placerad i den dalgång som genomströmmas av floden Tjus och på håll kan man se de höga topparna av Kirgizbergen. Landet, som länge har legat under Sovjetunionens styre, blev självständigt 1991 men i parker och på torg kan man ännu hitta stora statyer av Lenin stående. Klimatet är mycket varierande från de varma sydvästra delarna till de norra, där man ofta kommer under minus 40⁰C på dagarna.

1. Visste du om att du även kan boka din hyrbil här på Supersavertravel?

2. Reser du mycket? Skapa ett konto på Mina Sidor, där kan du hålla koll på all reseinformation och bokningar samtidigt som du samlar bonus och för möjlighet att ta del av exklusiva specialerbjudanden.

3. Kika in på Facebook och gilla vår sida, där hittar du alla oss som älskar att resa!

Billiga flyg till Bishkek

Header
Subject
Body
Footer