Billiga flyg till Kathmandu

Kathmandu

Nu har du kommit till rätt ställe! För visst är du ute efter billiga flygbiljetter till Nepal? Här på Supersavertravel kan vi hjälpa dig att hitta de allra bästa och billigaste lösningarna för just din resa! Vi har ett samarbete med över 650 olika flygbolag runtom världen vilket gör att du kan söka bland marknadens billigaste flygresor. Väljer du även att boka hotell samtidigt som din flygresa kan du spara ännu mer, både av din reskassa och tid! Det är oftast billigare att boka hotell och flyg tillsammans. Med 240 000 hotell världen över kan vi lova att du hittar det bästa alternativet just för dig!

Kathmandu ligger på nästan 1400 meter över havet, i en dal mellan Mahabharat-bergen i söder och Himalaya i norr. Huvudstad i Nepal och ett hem för över 1,7 miljoner invånare! Det myllrande stadslivet med sin ovanligt låga bebyggelse charmerar och förbryllar på en gång. Åker man till Kathmandu är det oftast för bergsvandringarna skull dock och sådana finns det många att välja på. Fynda billiga vandringskläder och sovsäckar på någon av alla de marknader som erbjuds, tänk bara på att säkerhetsutrustningen som säljs inte har några garantier.

1. Skapa ett konto på mina sidor! Där kan du enkelt hålla koll på dina bokningar och får ta del av unika specialerbjudanden!

2. Behöver du en hyrbil under semestern? Boka den här hos oss på Supersavertravel!

3. Rådfråga vår kundtjänst som svarar på frågor varje vardag mellan 9-12 på vår sida på facebook!

Kathmandu

Billiga flyg till Kathmandu

Header
Subject
Body
Footer