Nyhetsbrev

Billiga flyg till Lima

Lima

Reser du hela vägen till Peru för att besöka huvudstaden Peru behöver du söka billiga flygbiljetter för att spara lite på reskassan. Här på Supersavertravel kan vi guida dig till de bästa priserna på marknaden då vårt samarbete sträcker sig till över 650 olika flygbolag världen kring! Mer än 80 000 hotell finns också för dig att söka bland om du också vill hitta det billigaste boendet under din semester. Bokar du flyg och hotell samtidigt får du en fin rabatt!

Lima, huvudstad i Peru och belägen vid kusten till Stilla havet, har fantastiskt mycket att erbjuda dig som resenär. Shoppa loss i Larcomar, ett shoppingdistrikt som är inbyggt bland klipporna i Miraflores. Här hittar du allt från turistattiraljer och kläder till lokala små butiker. Besök även Parque del Amor, parken som är tillägnad de kära, och njut av utsikten från Miraflores klippor eller den konstfullt utsmyckade muren som omgärdar den vackra sttyn av de älskande. Stränderna utanför Lima är inte de bästa för sol och bad, men bara någon timmes bilfärd från staden hittar du de vackra oaserna med pudersand!

1. Är du intresserad av mer information kring de olika flygbolag som trafikerar din destination? Till Lima flyger bland annat Delta Air Lines, Air France och KLM från Stockholm.

2. På Supersavertravel kan du även boka din hyrbil!

3. Gilla oss på facebook - sidan för alla som älskar att resa!

Billiga flyg till Lima

Header
Subject
Body
Footer