Nyhetsbrev

Billiga flyg till Krasnodar

Krasnodar

När det är dags att flyga österut hittar du enkelt billiga flygbiljetter här på Supersavertravel! På Supersavertravel har vi ett samarbete med 650 olika flygbolag och de allra största hotelleverantörerna, allt för att göra din sökning så stor som möjligt! Med över 300 000 olika hotell att välja mellan hittar du säkert det bästa och billigaste hotellet just för dig. Vill du spara pengar kan du boka hotell och flyg tillsammans, då erbjuder vi dig en fin rabatt och du kan lägga lite extra pengar på souvenirer istället!

Krasnodar är en relativt stor stad i södra Ryssland som har en egen internationell flygplats strax utanför staden. Här hittar du allt du söker. Med över 700 000 invånare har Krasnodar en ganska hög stadspuls men även teatrar, museer och vackra gröna parker finns där du kan hitta kulturella upplevelser eller bara en stunds lugn och ro. Tamanhalvön som ligger några mil väst om staden är känt som rysslands stora vindistrikt och tillverkar fantastiskt goda mousserande viner. Ta en tur till Taman och prova några lokala delikatesser! Från Krasnodar kan du sedan enkelt åka vidare mot Moskva med tåg om du vill fortsätta att utforska landet.

1. Är du intresserad av en weekendresa men kan inte bestämma dig var du vill åka? Prova vårt weekendsök där du genom att ange period och maxpris enkelt får upp flera prisvärda förslag på en karta.

2. Med en bil på semestern blir känslan av frihet större. Boka din hyrbil via oss på Supersavertravel!

3. Gilla oss på facebook, sidan där alla resefantaster träffas!

Billiga flyg till Krasnodar

Header
Subject
Body
Footer