Nyhetsbrev

Billiga flyg till Ljubljana

Ljubljana

Sugen på att möta en ny kultur? Längtar du efter lite sol och värme? Sök efter billiga flygresor till Slovenien här via oss på Supersavertravel. Vårt samarbete med mer än 650 olika flygbolag garanterar dig att du är med och letar bland marknadens lägsta priser på flygbiljletter! Vill du hitta din resa billigast möjligt är det bra om du är ute i god tid och kan tänka dig att vara lite flexibel med datum. Sök bland alla flygbolag och jämför priser och datum innan du gör din bokning!

Ljubljana är huvudstad i Slovenien och ligger ganska precis i mitten av landet som gränsar mot Kroatien i söder, Ungern i öster och Österrike/ Italien i norr. Landet har en liten kustremsa mot Adriatiska havet där man kan njuta av sol och bad men söker du sandstränder lyser de med sin frånvaro här i de norra delarna av Adriatiska havet. Den lugna huvudstaden Ljubljana erbjuder dig som turist vackra slott, fina museum och konstgallerier. Varför inte avsluta dagen på en uteservering med god lokal mat och ett stort glas inhemsk öl! Att semestra i Slovenien är också väldigt billigt i våra svenska mått mätt.

1. Skulle du vilja veta mer om de flygbolag som tar dig till din destination? Till Ljubljana flyger bland annat Adria Airways, Swiss och Brussels Airlines med avgång från Stockholm.

2. Du har väl inte missat att du kan boka hyrbil via oss på Supersavertravel?

3. Gilla vår sida på facebook - där träffar du fler av oss som älskar att resa!

Billiga flyg till Ljubljana

Header
Subject
Body
Footer