Nyhetsbrev

Billiga flyg till Kilimanjaro

Kilimanjaro

Låt oss på Supersavertravel hjälpa dig att hitta billiga flygresor när du ska semestra i Tanzania! Håll nere kostnaderna på din reskassa med hjälp av Supersavertravel. Vårt samarbete med 650 olika flygbolag världen över och vårt utbud på mer än 240 000 hotell att söka mellan ger dig de bästa förutsättningar att hitta de billigaste flygresorna och hotellen på marknaden! Om du kan vara lite flexibel med resedatum och tider kan du hitta riktigt billiga alternativ! Bra för plånboken och pengar över till fler souvenirer!

Kilimanjaro är Afrikas högsta berg och ligger i det nordligaste Tanzania just på gränsen mot Kenya. För många är det en dröm att få bestiga detta berg, som egentligen är en utslocknad vulkan, men det är inget för den bekväme. Vad har Tanzania mer att erbjuda dig som turist? Åk på guidade safariturer i nationalparken Serengeti och upplev det Afrikanska djurlivet eller dyk med delfiner längs Zanzibars kust. Avsluta din dag med en gnistrande vacker solnedgång sedd från altanen på din alldeles egna bungalow.

1. Är du intresserad av att veta mer om de flygbolag som tar dig till din destination? Till Kilimanjaro flyger bland annat Turkish Airlines, Ethiopian Airlines, KLM och Quatar Airways.

2. Genom att boka hotell och flyg vid samma tillfälle kan du spara både tid och pengar.

3. Du missade väl inte att du även kan boka din hyrbil här på Supersavertravel?

Billiga flyg till Kilimanjaro

Header
Subject
Body
Footer