Billiga flyg till Kharkiv (Kharkov)

Kharkiv (Kharkov)

Sydöstra Europas trakter har mycket att erbjuda och är oftast mycket billiga att semestra i. Vill du spara ytterligare pengar till reskassan kan du boka ditt hotell tillsammans med flygbiljetten här på Supersavertravel. Vårt samarbete med de största hotelleverantörerna ger dig möjlighet att söka bland över 240 000 hotell världen kring och på så vis hitta det billigaste och bästa just för dig! Det blir oftast billigare att boka flyg och hotell samtidigt, dessutom spar du mycket tid i letande!

Vad gör man i Kharkiv (Kharkov), och varför reser man till Ukraina? De flesta skulle nog svara att det handlar om pengar, det mesta är ganska billigt jämfört med här i Sverige. Men Ukraina är så mycket mer än så. Upplev kulturen i mat och seder, utforska naturen på buss, med bil eller i vandrarkängor på fjällen. I sydöst väntar de majestätiska Karpaterna på ett besök, i söder lockar svarta havet med sina stränder och i norr de öppna vidsträckta fältlandskapet.

1. Vill du veta mer om de flygbolag som trafikerar din destination? Till Kharkiv flyger bland annat Pegasus Airlines och Aeroflot Russian Air.

2. Behöver du tips och råd inför resan? På facebook sitter vår kundtjänst och svarar på frågor varje vardag mellan 9-12!

3. Sugen på en weekendresa men osäker på var du vill åka? Prova vårt weekendsök där du bara knappar in vilken period du vill r esa och ett maxpris så får du upp massvis med förslag på en karta. Enkelt att förstå och smidigt!

Billiga flyg till Kharkiv (Kharkov)

Header
Subject
Body
Footer