Billiga flyg till Montevideo

Montevideo

Om du lockas av sambamusikens förföriska rytmer och tänker boka en flygresa till Montevideo för lite semester hittar du enklast billiga flygbiljetter när du söker via oss på Supersavertravel! Vårt samarbete med fler än 650 olika flygbolag världen över garanterar dig att du kan söka billiga flygbiljetter till marknadens lägsta priser. För att hitta de riktiga guldklimparna råder vi dig att vara ute i god tid och även lite flexibel med avresedatum. Passa på att även boka ditt hotell via oss, här hittar du över 240 000 hotell på olika destinationer runt om i världen. Eftersom vi samarbetar med de största hotelleverantörerna kan vi erbjuda dig den största sökningen också!

"-...den ligger inte långt från Rio de La Plata." Så sjöng Evert Taube en gång och vårt resmål denna gång, Montevideo, ligger alldeles vid "...kanten av den blåa Atlanten..." Montevideo är huvudstad i Uruguay och inhyser hela en tredjedel av landets alla invånare på samma plats. Vandra längs The Rambla, en vacker väg som går längs Montevideos vattenbryn och sträcker sig hela 22 km längs med kusten. På vägen går du förbi flera vackra stränder exempelvis Ramirez beach, Pocitos Beach och Buceo Beach. Stanna och njut en stund av det blåa vattnet och den vita sanden innan solen sakta sjunker ned i havet.

1. Behöver du en hyrbil till din semester? Boka enkelt din bil via oss på Supersavertravel!

2. Kika in på facebook och gilla vår sida - här träffar du fler som har resan i blodet!

3. Om du skapar ett konto på Mina Sidor får du bättre koll på dina bokningar samtidigt som du kan ta del av speciella erbjudanden!

Billiga flyg till Montevideo

Header
Subject
Body
Footer