Bästa Flygpriser

Nyhetsbrev

Billiga flyg till Hanoi

Hanoi

Föreställ dig en stad där det gamla exotiska Asien möter det nya fräscha Asien. Staden blandar den asiatiska takten med den franska elegansen och tillåter fantasin att möta verkligheten. Staden överlevde Amerikanska bomber och Ryska planer om erövring och klarade sig relativt oskadd. Nuförtiden ligger stora herrgårdar vid storslagna esplanader, sjöar och parker. Se Ho Chi Minhs Mausoleum som är det största av sitt slag i Vietnam. Här förklarade President Ho landet självständigt år 1945.
Besök även de flytande byarna på Ha Long Bay där du även kan hyra kajaker så att du kan utforska själv.
Staden bjuder på massvis med aktiviteter och tillåter den besökande att upptäcka det exotiska asien på egen hand. Upptäck Asien så fort som möjligt. Boka din resa på Supersavertravel redan idag!

Res till det underbara Vietnam och den fantastiska staden Hanoi. Upplev världen och boka marknadens billigaste flygresor med Supersavertravel. Genom ett samarbete med över 650 flygbolag kan vi erbjuda billiga flygresor alla dagar på året. De billigaste resorna just nu hittar du i listan nedan. Vill du åka iväg ett annat datum? Inga problem! Gör en ny sökning i sökrutan till vänster för att hitta ett datum som passar dig bättre.

1. Spara din resenärsinformation, håll koll på dina beställningar och få exklusiva erbjudanden. Skapa ett eget konto på Mina sidor.

2. Boka resa och hotell tillsammans för ett billigare pris, och spara pengar till reskassan!

3. Gilla Supersavertravel på Facebook - för dig som älskar resor lika mycket som oss!

Hanoi

Hanoi

Billiga flyg till Hanoi

Header
Subject
Body
Footer