Bästa Flygpriser

Nyhetsbrev

Billiga flyg till Oslo

Oslo

Norges huvudstad Oslo, en underbar stad med närhet till natur och fjäll. Boka en billig flygbiljett hos TravelParner. Välj bland alla våra billiga lågpris flyg, och boka en flygstol redan idag och upplev vårat vackra grannland Norge.
Oslo är en underbar stad med närhet till natur och fjäll. Oavsett om du söker ett pulserande nattliv, shopping, kulinariska upplevelser eller kultur så har Oslo något att erbjuda. Staden är koncentrerad till ytan och man promenerar med lätthet runt i Oslo.
 
Karl-Johann heter Oslos huvudgata och det är där den bästa shoppingen finns. Självklart ska du köpa en lusekofta när du är i Oslo. Notera dock att prisnivån i Oslo är relativt hög.
 
Om du vill äta en god middag rekommenderar vi Aker brygge där det finns mängder av bra restauranger att välja mellan.
 
Vill du vara kulturell så har Oslo många bra museum att erbjuda såsom Kon-Tiki och Holmenkollen, mängder av ateljéer och konsthantverksaffärer finns också att tillgå.
 
Är du den lite mer aktiva typen så kan du utöva mountainbike, kanotpaddling och skidåkning. Eller varför inte helt enkelt ta en tur på fjället så som i stort sett alla norrmän gör själva!
 
Du tar dig runt enkelt med kollektivtrafiken, det är lätt att turista i Oslo och lokalbefolkningen är mycket vänlig. Det är inte för inte som Oslo kallas för världens största by, allt känns gemytligt och trevligt i den norska huvudstaden.

Oslo

Oslo

Billiga flyg till Oslo

Header
Subject
Body
Footer