Nyhetsbrev

Billiga flyg till Trondheim

Trondheim

Sök efter en billig resa till vackra Norge bland våra över 650 olika flygbolag här på Supersavertravel. Vi kan dessutom erbjuda dig att söka bland fler än 240 000 hotell världen över så att du kan boka både hotell och flyg av oss och därmed spara ytterligare några sköna slantar till semestern.

Trondheim är en gammal stad som grundades redan 997 och då var Norges huvudstad. Nu för tiden är staden den tredje största i Norge och här finns allt från historiska byggnader som Nidarosdomen som är en katedral från medeltiden till massa populära butiker att shoppa loss hos. Boka en guidad citytur där du lär dig mer om Trondheims historia och upptäck både kända och spännande sevärdheter eller leta dig fram på egen hand genom den historiska staden.

1. Registrera dig på Mina sidor och få hjälp med att hålla koll på dina bokningar - dessutom skickar vi ut erbjudanden och nyheter till dig.

2. Gilla oss på facebook - sidan för dig som älskar resor lika mycket som oss!

3. Hos oss på Supersavertravel kan du även boka hyrbil, då kan du även utforska utkanterna av ditt resmål på ett enkelt sätt.

Billiga flyg till Trondheim

Header
Subject
Body
Footer