Nyhetsbrev

Billiga flyg till Kalmar

Kalmar

Reser du i affärer eller bara för nöjes skull? På Supersavertravel hittar du enkelt ett billigt flyg till Kalmar. Vi samarbetar med 650 olika flygbolag världen över vilket gör att kan erbjuda dig de största möjligheterna att hitta den billigaste flygbiljetten just för dig. Passa på och boka även ditt hotell via oss; när du sambokar både hotell och flyg blir det oftast billigare än ifall du beställer dem separat. Med 240 000 hotell världen över kommer du att kunna hitta det billigaste och bästa just för dig.

För den historieintresserade har Kalmar mycket att erbjuda med sina otaliga minnesmärken från Sveriges och Danmarks förflutna. Kalmar slott är något som måste upplevas på plats. I det småländska landskapet ligger Kalmar vackert placerat nära havet och den största delen av staden är placerad på ön Kvarnholmen. Här finns shopping för alla smaker i de många gallerior och köpcentrum som staden erbjuder.

1. Vill du veta mer om flygbolagen som tar dig till din destination? Till Kalmar flyger bland annat BRA (Malmö Aviation) och SAS.

2. Visste du om att du enkelt och smidigt även kan boka din hyrbil här på Supersavertravel?

3. Gilla oss på Facebook- mötesplatsen för alla oss som älskar att resa!

Billiga flyg till Kalmar

Header
Subject
Body
Footer