Billiga flyg till Kiruna

Kiruna

Ska du flyga norrut? Hitta billiga flygresor inrikes här hos oss på Supersavertravel! Upp till nordligare breddgrader i vinter? Spara tid och pengar genom att boka både flyg och hotell via Supersavertravel, det är oftast mycket billigare att boka flyg och hotell samtidigt än var för sig. Med över 650 olika flygbolag världen kring och ett samarbete med de största hotelleverantörerna, kan vi lova dig att du är med i jakten på marknadens lägsta priser när det kommer till billiga flygbiljetter och billiga hotell!

Upp till Kiruna går semesterresan, till nordligaste delarna av vårt land där LKAB har sina boningar. Men gruvdrift är inte vad som lockar turisterna, nej, men prova att tala om ishotellet i Jukkasjärvi så lyser folks ögon upp direkt! Denna fantastiska skapelse kan endast bevistas vintertid men är med sin uppbyggnad och sina utsmyckningar en upplevelse man inte bör missa! Från Kiruna tar du dig också lätt vidare till Abisko Nationalpark där det finns fina vandringsleder och spektakulära vyer för den friluftssugne resenären!

1. Längtar du efter en weekendresa men vet inte var du vill åka? Prova vårt weekendsök! Knappa bara in period och maxpris så får du upp prisvärda alternativ på en karta.

2. Behöver du en hyrbil under semestern? Boka den enkelt här via oss på Supersavertravel!

3. Kika in på vår sida på facebook, där kan du rådfråga vår kundtjänst som svarar på frågor varje vardag mellan 9-12.

Billiga flyg till Kiruna

Header
Subject
Body
Footer