Bästa Flygpriser

Nyhetsbrev

Billiga flyg till Luleå

Luleå

Upp till norra Sverige för semester? Se till att hitta billiga flygresor för dig och familjen så ni kan lägga pengarna på annat skoj istället för bara resan! Hos oss på Supersavertravel kan du alltid söka efter billiga flyg till marknadens lägsta priser! Vårt samarbete med över 650 olika flygbolag ger dig utrymme för att jämföra priser och datum tills du hittar den perfekta resan för dig! Vill du göra det änu enklare kan du även boka hotell via oss. Här finns mer än 240 000 hotell att välja mellan världen över, chansen är stor att du hittar fler än ett som du vill boka!

Luleå stad ligger vackert placerad vid utmynningen av Luleå älv och har en otroligt fin skärgård som på sommaren utnyttjas av såväl bofasta som turister. När du flyger hit landar du enkelt och bekvämt på Luleå Airport, även kallad Kallax flygplats, belägen just söder om staden. Vad finns att se och uppleva? Följ med på skärgårdskryssning och frossa i räkor eller besök Gammelstad för att uppleva en av de bäst bevarade kyrkstäderna i världen. Faschineras av den gamla medeltida stenkyrkan som ännu används i dagligt bruk. Shoppa på Storhedens affärsområde eller i någon av de många galleriorna i centrum. För hela familjen finns Friluftsmuseet Hägnan att besöka eller varför inte Leos Lekland för de minsta?

1. Behöver du en weekendresa men vet inte var du vill åka? Prova vårt Weekendsök! Genom att välja period och maxpris får du fram flera prisvärda förslag på resmål, enkelt presenterade på en karta!

2. Boka din hyrbil via oss på Supersavertravel!

3. Besök oss på facebook och träffa andra som älskar att resa!

Luleå

Billiga flyg till Luleå

Header
Subject
Body
Footer